...χτίζει σταθερές σχέσεις συνεργασίας

Λίγα λόγια για εμάς

Αφοί Κόρδα

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΡΔΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση
που ιδρύθηκε στις αρχές του 2001 και έχει έδρα τη Ζάκυνθο.

 

Η ιστορία μας ξεκινά το 1992, αν και η εταιρεία απέκτησε τη μορφή που έχει σήμερα το 2001. Τα τελευταία 30 χρόνια, η Κατασκευαστική – Τεχνική Εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΡΔΑ, αποτελεί το “σπίτι” καταρτισμένων σχεδιαστών, μηχανικών και εξειδικευμένων τεχνικών.

 

Εργαζόμαστε καθημερινά για ένα πιο βιώσιμο κόσμο, αναπτύσσοντας νέες προσεγγίσεις. Οι κατασκευές μας είναι πλήρως εναρμονισμένες με το ζακυνθινό περιβάλλον. Η πολυετή πείρα μας στον κατασκευαστικό τομέα, έχει σαν αποτέλεσμα την άριστη γνώση του αντικειμένου και τη δραστηριοποίηση μας στο χώρο των κατασκευών, κατοικιών, βιλών, επαγγελματικών εγκαταστάσεων, ξενοδοχειακών μονάδων και δημοσίων έργων.

 

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους προμηθευτές και κατασκευαστές υλικών της Ελλάδας και της Ευρώπης, ακολουθώντας πιστά τους αυστηρότερους αντισεισμικούς κανόνες που έχει θεσπίσει το ελληνικό κράτος. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας, επιλέγοντας πάντοτε πιστοποιημένα υλικά που πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

 

Στόχος μας είναι η δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους πελάτες που επιζητούν την ποιότητα στο χώρο των κατασκευών. Οι ανάγκες σας και οι απαιτήσεις σας είναι οι κατευθυντήριες γραμμές για το σχεδιασμό της μελλοντικής κατασκευής. Πυξίδα μας είναι η ικανοποίηση του οράματος σας. Η απόφαση να δημιουργήσετε το δικό σας κτίσμα είναι το πρώτο βήμα στην εκπλήρωση του ονείρου σας. Η κατασκευή του χώρου σας οφείλει να είναι μοναδική και ιδιαίτερη, γι’ αυτό το λόγο και λειτουργούμε πάντοτε με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αλλά και με προτάσεις που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην επένδυση σας.

 

Αυτό που επιθυμούμε είναι… να δημιουργήσουμε. Κοπιάζουμε καθημερινά για να πετύχουμε κάτι υψηλότερο. Είμαστε μια συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία που προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες στο χώρο της. Για να το πετύχουμε αυτό στηριζόμαστε πρώτα από όλα στους ανθρώπους μας, μια σειρά δηλαδή από συνεργεία με απόλυτα εξειδικευμένους και με υψηλό δείκτη εμπειρίας τεχνίτες, ικανούς να υλοποιήσουν και τα πιο εξεζητημένα έργα. Μία ομάδα με οικογενειακούς δεσμούς, ικανή να διασφαλίσει την επιχειρηματική αριστεία και να συνεισφέρει στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού και την ευμάρεια αυτού του τόπου.

 

Βασική αρχή και επιδίωξη μας είναι η υπευθυνότητα και η υψηλή ποιότητα στα έργα με κύριο μέλημα την ικανοποίηση σας. Είμαστε έτοιμοι να χαράξουμε νέα πορεία και να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή.

Projects

Όπου branding, μελέτη και κατασκευή αποτελούν μια εξίσωση που λύνεται αποτελεσματικά.

Με ιδιαίτερη σχεδίαση, σε επιθυμητό χρόνο και κόστος

Μεταμορφώνουμε το σπίτι σας να είναι όχι μόνο βραβείο ζωής αλλά και η καλύτερη επένδυση.

a
Επιτυχημένες

Συνεργασίες για...

Interior Design 0
Αρχιτεκτονική 0
Διακόσμηση 0